LÄMMIN TOMAATTI-FETASALAATTI

Valokuva Soppakellari blogin luvalla.

Kesäkurpitsaa n. 200 g
Kirsikkatomaatteja n. 500 g
Fetajuustoa n. 200 g
Kananpojan minuuttipihvejä 3 kpl tai vastaavaa
Sipuli 1 pieni lohkoina
Oliiviöljyä 3 rkl
Balsamicoa vaaleaa 2 rkl
Hunajaa juoksevaa 1 rkl
Provencen yrttiseosta plus 1 rkl
Suolaa
Mustapippuria
  • Voitele uuninkestävä vuoka ja kaada kirsikkatomaatit pohjalle. 
  • Pilko kesäkurpitsa lohkoiksi ja samoin sipuli. 
  • Pilko myös lihat ja paista oliiviöljyssä pinnalta ruskeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Sekoita kastike. Oliiviöljy, balsamico, hunaja keskenään. 
  • Laita uuni 225 asteiseksi. 
  • Nostele kaikkia varovasti hieman sekaisin, myös lihoja. 
  • Mausta vielä yrteillä tai yrttiseoksella. 
  • Kaada kastike päälle ja murustele runsaasti fetajuustoa pinnalle.
  • Paista uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia. Tarjoile heti lämpimänä.
  • Tarjoa tuoreen leivän kanssa. 
  • Salaatista irronnut liemi käy hienosti leipvän kanssa dippailemalla keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)