![]() |
Valokuva Soppakellari blogin luvalla. |
Kesäkurpitsaa n. 200 g
Kirsikkatomaatteja n. 500 g
Fetajuustoa n. 200 g
Kananpojan minuuttipihvejä 3 kpl tai vastaavaa
Sipuli 1 pieni lohkoina
Oliiviöljyä 3 rkl
Balsamicoa vaaleaa 2 rkl
Hunajaa juoksevaa 1 rkl
Provencen yrttiseosta plus 1 rkl
Suolaa
Mustapippuria
- Voitele uuninkestävä vuoka ja kaada kirsikkatomaatit pohjalle.
- Pilko kesäkurpitsa lohkoiksi ja samoin sipuli.
- Pilko myös lihat ja paista oliiviöljyssä pinnalta ruskeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita kastike. Oliiviöljy, balsamico, hunaja keskenään.
- Laita uuni 225 asteiseksi.
- Nostele kaikkia varovasti hieman sekaisin, myös lihoja.
- Mausta vielä yrteillä tai yrttiseoksella.
- Kaada kastike päälle ja murustele runsaasti fetajuustoa pinnalle.
- Paista uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia. Tarjoile heti lämpimänä.
- Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
- Salaatista irronnut liemi käy hienosti leipvän kanssa dippailemalla keskenään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)