Munakoisoa 2
Sipuli 1
Valkosipulinkynsi 1
Varsisellerinoksia 2
Oliiveja, kivettömiä n.15 kpl
Kirsikkatomaattia n.10 kpl
Kaprista 2 rkl
Pinjansiemeniä 4 rkl
Sokeria 1 rkl
Valkoviinietikkaa 2 rkl
Pippuria rouheena
Tomaattimehua 2 dl
- Kuutioi munakoiso pieniksi lohkoiksi. Lisää pieni määrä suolaa munakoisojen pinnalle. Anna olla hetki ja huuhtele viileällä vedellä.
- Pilko hienoksi hakkelukseksi sipuli, valkosipuli, varsiselleri ja oliivit.
- Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi.
- Kuivaa munakoisot.
- Lämmitä oliiviöljy pannulla ja paista kahdessa erässä kullanruskeaksi.
- Kuullota sekaan sipuli, valkosipuli ja selleri.
- Lämmitä kattila ja lisää kaikki kasvikset.
- Lisää tomaattimehu, oliivit, kaprikset sekä pinjansiemenet.
- Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Viimeistele sokerilla ja valkoviinietikalla ja mausta suolalla ja pippurilla. Maistele hetken päästä ja lisää tarvittaessa sokeria hieman.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)