Kurkkua n. 20 cm
Turkkilaista jugurttia n. 3-4 dl
Valkosipulinkynsiä 3
Oliiviöljyä 1 rkl
Sitruunanmehua n. 2 rkl
Korianteria 1 rkl
Suolaa
Pippuria
- Kuori ja halkaise kurkku pituus suunnassa. Kauho lusikalla siemenosa pois.
- Pilko kurkku todella pieneksi.
- Lisää kurkkuihin hieman suolaa ja laita siivilään hetkeksi.
- Pilko tuoretta korianteria ja valkosipulit.
- Lisää valuneet kurkut jugurtin joukkoon ja lisää myös korianteri ja valkosipuli.
- Sekoita kaikki kunnolla keskenään.
- Laita jääkaappiin n. 1 tunnin ajaksi vähintäin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)