TSATSIKI


Kurkkua n. 20 cm
Turkkilaista jugurttia n. 3-4 dl
Valkosipulinkynsiä 3
Oliiviöljyä 1 rkl
Sitruunanmehua n. 2 rkl
Korianteria 1 rkl
Suolaa
Pippuria
  • Kuori ja halkaise kurkku pituus suunnassa. Kauho lusikalla siemenosa pois. 
  • Pilko kurkku todella pieneksi. 
  • Lisää kurkkuihin hieman suolaa ja laita siivilään hetkeksi.
  • Pilko tuoretta korianteria ja valkosipulit.
  • Lisää valuneet kurkut jugurtin joukkoon ja lisää myös korianteri ja valkosipuli.
  • Sekoita kaikki kunnolla keskenään.
  • Laita jääkaappiin n. 1 tunnin ajaksi vähintäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)