AVOKADO-KATKARAPUSALAATTI


Avokadoja 4
Katkarapuja n. 200 - 400 g
Punasipuli
Kirsikkatomaatteja
Ruohosipulia
Sitruunanmehua n. 1 rkl tai maun mukaan
Pippuria jauhettuna
  • Halkaise avokadot ja ota hedelmäliha pois. Survo haarukalla ne massaksi. 
  • Sulata katkaravut kunnolla ja lisää avokadon sekaan. 
  • Lisää erittäin hienoksi pilkottu punasipuli, sitruunamehu ja puolitetut tomaatit. 
  • Ruohosipulia hieman ja rouhaisu pippuria. Ei välttämätön. 
  • Laita jääkaappiin ja tarjoile viileänä.
Vinkki! Tuoreen vaalean leivän kanssa loistava. Lihalle kuin lihalle hyvä makupari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)