Lampaanpaistia n. plus 2 kg tai muuta karitsan-/lampaanlihaa
Vettä n. plus 1 litra
Shalottisipulia 4 kpl
Valkosipulia 5 kynttä
Minttua tuoreena nippu
Häränlihafondia 4 rkl
Porkkanaa 2 kpl
Laakerinlehti 2 kpl
Suolaa
Maustepippuria jnkv
Granaattiomena
Lehtipersiljaa nippu
- Valmista lihaliemi. Kiehauta vesi ja lisää fondi tai liemikuutio.
- Kuori porkkanat, sipulit ja lohko.
- Ruskista liha voin kanssa nopeasti pannulla.
- Laita liha kannelliseen uunipataan ja kaada lihaliemi sekaan.
- Lisää kaikki mausteet ja pilkotut kasvikset sekaan.
- Paista 175 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
- Laske uunin lämpö 100-125 asteiseksi ja anna hautua yön yli noin 10 tuntia.
- Kokeile haarukalla, saatko lihasta irtonaisia siivuja raavittua. Mikäli kyllä, on valmista. Mikäli ei, kypsennä vielä hetki.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)