Broilerin fileitä
Chilijauhoa 2 tl
Curryjauhetta 2 rkl
Suolaa
Pippuria
Valkosipulia
Kananmuna 1 kpl
Vehnäjauhoja 1-2 dl
Rypsiöljyä
- Pilko broilerinliha noin 2-4 cm paksuisiksi paloiksi. Mikäli käytät filettä niin noin 5-6 osaan.
- Sekoita kulhoon chili, curry sekä suolaa ja pippuria hieman.
- Murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne mausteiden sekaan.
- Lisää myös kananmuna, mausteet, jauhot ja sekoita keskenään.
- Dippaa kanapalat kananmuna-mausteseoksessa.
- Kuumenna rasva n. 170 asteiseksi. Mikäli on ruokalämpömittari, käytä sitä.
- Huom! Pidä kattilan kansi lähellä, mikäli sattuu leimahtamaan.
- Lisää reikäkauhalla jauhotetut broilerinlihat kuumaan rasvaan ja anna kypsyä n. 8-10 minuuttia.
- Nosta varovasti talouspaperin päälle ja anna ylimääräiset rasvat valua pois.
- Tarjoile majoneesin tai keitetyn riisin kanssa.
- Oivallista sormiruokaa myös.
VINKKI! Mikäli et omista paistomittaria niin ota vaaleaa leipää pieni pala, nakkaa se rasvan sekaan. Jos muuttuu nopeasti kullanruskeaksi, on öljyn lämpötila lähellä oikeaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)