Musta-Pekka tuorejuustoa ja kermaa. Siihen lisätään vielä broilerinlihaa ja haudutetaan uunissa. Kohtuullisen hieno kermainen kanapata.
Broilerin rintafilettä
Musta-Pekka tuorejuustoa 1 kpl
Herne-maissi-paprika pakaste 1 pss
Pekonia 140 g
Sipulia 1 kpl
Valkosipulia 5 kynttä
Kermaa 5 dl
Suolaa
- Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Pilko pekonia ja paista uunipadassa.
- Lisää sekaan sipulit ja kuullota pekonin rasvassa.
- Paista seuraavaksi broilerinlihat ja anna ottaa hieman pintaan väriä.
- Lisää Musta-Pekka tuorejuusto sekaan ja anna sulaa.
- Lisää kerma.
- Paista 200 asteessa noin 0.5 tuntia.
- Pienennä uunin lämpö 175 asteiseksi ja lisää herne-maissi-paprika pussi.
- Anna paistua uunissa vielä noin 30-45 minuuttia.
- Tarjoile lohkoperunoiden, riisin tai perunamuusin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)