Marokkolainen kanapata


Mausteinen marokkolainen kanaruoka. Valmistetaan nuotiolla, kohtuullisesti maustaen. Tämä kanaresepti valmistuu hienosti myös aivan liedellä. Mukana edelleen eksoottisia makuja. Mausteinen broileriruoka.

Broilerin rintafilettä
Oliiviölyä
Sipulia 2-3 kpl
Valkosipulia 3-4 kynttä
Inkivääriä 1 tl
Vettä 5 dl
Punainen chili 1 kpl
Juustokuminaa 0.5 tl
Sahramia 0.5 tl
Paprikajauhetta 0.5 tl
Pippuria 0.5 tl
Suolaa
Kanelitanko 1 kpl
Sitruuna 1 kpl
Persilja 2 dl tuoretta
Mantelia
Voita
  • Paista broilerinlihat oliiviöljyn seassa pannulla, pinnalta ruskeaksi. Siirrä uunivuokaan. 
  • Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. 
  • Raasta inkivääriä ja chili paloiksi. 
  • Kuullota kaikki voin kanssa nopeasti pannulla. 
  • Lisää kaikki mausteet ja vettä n. 5 dl. Kiehauta kastike. 
  • Raasta sitruunasta kuorta ja purista mehu kastikkeeseen. 
  • Lisää persiljasilppu ja noin nyrkillinen manteleita myös kastikkeen joukkoon. 
  • Sekoita ja kaada kastike broilerinlihojen päälle. 
  • Paista 175 asteisessa uunissa, keskitasolla noin plus 1 tunti. Tarkista lihojen kypsyys. 
  • Tarjoile keitetyn riisin tai couscoussin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)