Mausteinen marokkolainen kanaruoka. Valmistetaan nuotiolla, kohtuullisesti maustaen. Tämä kanaresepti valmistuu hienosti myös aivan liedellä. Mukana edelleen eksoottisia makuja. Mausteinen broileriruoka.
Broilerin rintafilettä
Oliiviölyä
Sipulia 2-3 kpl
Valkosipulia 3-4 kynttä
Inkivääriä 1 tl
Vettä 5 dl
Punainen chili 1 kpl
Juustokuminaa 0.5 tl
Sahramia 0.5 tl
Paprikajauhetta 0.5 tl
Pippuria 0.5 tl
Suolaa
Kanelitanko 1 kpl
Sitruuna 1 kpl
Persilja 2 dl tuoretta
Mantelia
Voita
- Paista broilerinlihat oliiviöljyn seassa pannulla, pinnalta ruskeaksi. Siirrä uunivuokaan.
- Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi.
- Raasta inkivääriä ja chili paloiksi.
- Kuullota kaikki voin kanssa nopeasti pannulla.
- Lisää kaikki mausteet ja vettä n. 5 dl. Kiehauta kastike.
- Raasta sitruunasta kuorta ja purista mehu kastikkeeseen.
- Lisää persiljasilppu ja noin nyrkillinen manteleita myös kastikkeen joukkoon.
- Sekoita ja kaada kastike broilerinlihojen päälle.
- Paista 175 asteisessa uunissa, keskitasolla noin plus 1 tunti. Tarkista lihojen kypsyys.
- Tarjoile keitetyn riisin tai couscoussin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)