Kana Yassa


Afrikasta, Senegalin suunnalta tulee loistava kanaresepti. Hieno, eksoottinen broileriresepti. Kana Yassa.

Broilerin rintapaloja
Sitruunaa 2
Sipulia 4
Dijon-sinappia 2 rkl
Valkosipulinkynsi 2 kpl
Vehnäjauhoa 2 rkl
Voita 1 rkl
Kanalientä 2 dl
Timjamia 1 tl
Valkoviinietikkaa 1 rkl
Currya 2 tl
Hunajaa 1 rkl
Pippuria
  • Ruskista voi ja vehnäjauhot padassa. 
  • Purista sitruunoista mehu sekaan, keitä hetki. Ota seos talteen. 
  • Ruskista broilerinlihat öljyssä yksitellen. 
  • Lado ne lopuksi padan pohjalle tiiviisti. 
  • Lisää pataan loput raaka-aineet ja mausteet. 
  • Asettele lohkotut sipulit pataan kanojen päälle. 
  • Kaada kanaliemi sekaan. 
  • Keitä hiljalleen kannen alla liedellä n. tunti. 
  • Kunnes neste on haihtunut ja broilerin liha irtonaista, on valmista. 
  • Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)