Afrikasta, Senegalin suunnalta tulee loistava kanaresepti. Hieno, eksoottinen broileriresepti. Kana Yassa.
Broilerin rintapaloja
Sitruunaa 2
Sipulia 4
Dijon-sinappia 2 rkl
Valkosipulinkynsi 2 kpl
Vehnäjauhoa 2 rkl
Voita 1 rkl
Kanalientä 2 dl
Timjamia 1 tl
Valkoviinietikkaa 1 rkl
Currya 2 tl
Hunajaa 1 rkl
Pippuria
- Ruskista voi ja vehnäjauhot padassa.
- Purista sitruunoista mehu sekaan, keitä hetki. Ota seos talteen.
- Ruskista broilerinlihat öljyssä yksitellen.
- Lado ne lopuksi padan pohjalle tiiviisti.
- Lisää pataan loput raaka-aineet ja mausteet.
- Asettele lohkotut sipulit pataan kanojen päälle.
- Kaada kanaliemi sekaan.
- Keitä hiljalleen kannen alla liedellä n. tunti.
- Kunnes neste on haihtunut ja broilerin liha irtonaista, on valmista.
- Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)