Pasta Carbonara Chorizolla


Legendaarinen pasta carbonara on nyt saanut mahtavan lisän chorizo makkarasta. Komppaa loistavasti toisiaan. Hieno makujen harmonia.

Pekonia 140 g
Pastaa 500 g
Merisuolaa reilusti
Sipuli 1
Valkosipulia 3 kynttä
Luumu- tai Kirsikkatomaattia n. 200 g
Oliiviöljyä 2 rkl
Rucolaa jnkv
Parmesan lastuja
Suolaa
Mustapippuria
Kananmunia 2
Chorizo makkaraa tai vastaavaa 400 g
  • Pilko sipulit aivan hakkelukseksi. 
  • Laita pastavesi kiehumaan ja mausta se runsaalla määrällä merisuolaa. 
  • Laita pekoni aivan pieneksi silputtuna pannulle ja anna hetken aikaa kypsyä. 
  • Lisää sipulit ja kuullota ne pehmeäksi pekonin rasvassa. 
  • Pilko chorizo-makkarat ja paista ruskeaksi.
  • Kun pastavesi kiehuu kunnolla lisää pasta sekaan. Katso pakkauksesta suositeltu keittoaika ja vähennä siitä puolet. Kunnes pasta ja vesi kiehuu uudelleen, niin kello käyntiin. Kaada lävikön läpi ja lisää kattilaan. Sekoita sekaan muutama rkl oliiviöljyä.
  • Yhdistä syvään paistinkasariin kaikki raaka-aineet ja anna hetki lämmetä. 
  • Riko munat ja nostele joukkoon. 
  • Mausta suolalla ja pippurilla myllystä. 
  • Anna kuumentua minuutti, kaksi jatkuvasti nostellen. 
  • Laita lautaselle tarjolle.
  • Koristele rucolalla ja pilkotuilla tomaateilla. 
  • Asettele päälle vielä parmesan juustosta lastuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)