Aura-naudanlihapasta

Tässä pastareseptissä on jotakin erityistä. Se on ensinnäkin kaunis. Siinä maistuu aivan pienesti hieno Aurajuustokastike ja parasta on kunnollinen liha. Naudan ulkofileestä tehdään pienet pihvit. Olisko jotenkin naudan ulkofilepihvit Aurajuustokastikkeessa. Pastaruokaa parhaimmillaan.

Naudan ulkofile 400 g
Herkkusieniä 200 g
Kanalientä 2 dl
Aurajuustoa n. 120 g
Kermaa 2 dl
Parmesanlastuja
Worcesterkastiketta 0.5 dl
Sipuli 1 kpl
Suolaa
Pippuria
Nauhapastaa 400 g
Oliiveja kivettömiä
  • Ota liha ajoissa huoneenlämpöön ja mausta suolalla sekä pippurilla. 
  • Leikkaa pieniksi pihveiksi n. 2-3 cm halkaisijaltaan. 
  • Pilko sipuli pieneksi. 
  • Siivuta herkkusienet n. 1 cm paksuisiksi siivuiksi. 
  • Paista lihat voissa, mediumasteelle ja siirrä erilliseen kulhoon. 
  • Kuullota sipulit ja paista nopeasti herkkusienet. 
  • Siirrä sipuli ja herkkusienet lihan joukkoon.
  • Lisää kanaliemi ja worcesterkastike paistinpannulle tai kattilaan ja kiehauta. 
  • Sulata aurajuusto liemeen ja lisää kerma.  
  • Kaada lihat, sienet ja sipuli kastikkeen joukkoon ja anna hautua noin niin kauan kun pasta on myös medium kypsyydessä. 
  • Koristele kivettömillä oliiveilla ja parmesan lastuilla. 
VINKKI! Tämä pasta-annos huutaa kunnollista, täyteliästä punaviiniä kaveriksi.
Ei aina tarvitse olla niin suurta. Kunnollinen liha on kaunista myös hieman pienempänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)