Porkkana 1 kpl
Jauhelihaa 400 g
Juustokuminaa 2 tl
Kanelia ripaus
Rusinoita 0.5 dl
Appelsiininmehua n. 0.5-1 dl
Suolaa 1 tl
Vettä 0.5 dl
Papuja kokonaisia n. 100 g
Maustamatonta jugurttia 1.5 dl
Korinteria tuoretta silputtuna.
- Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita maustamatonta jugurttia 1.5 dl ja pilkottua korianteria riittävästi keskenään. Laita hetkeksi jääkaappiin.
- Hienonna valkosipuli.
- Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.
- Kuumenna öljy kasarissa ja ruskista jauheliha. Lisää sekaan valkosipuli ja porkkanatikut.
- Lisää mausteet sekä rusinat, appelsiininmehu, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta alle 10 minuuttia.
- Lisää pavut ja jatka hauduttamista vielä n. 5 minuuttia.
- Lisää couscous sekaan ja sekoita. Kastikkeeksi jääkaapista jugurtti-korianteri seos.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)