COUSCOUS JAUHELIHA


Porkkana 1 kpl
Jauhelihaa 400 g
Juustokuminaa 2 tl
Kanelia ripaus
Rusinoita 0.5 dl
Appelsiininmehua n. 0.5-1 dl
Suolaa 1 tl
Vettä 0.5 dl
Papuja kokonaisia n. 100 g
Maustamatonta jugurttia 1.5 dl
Korinteria tuoretta silputtuna.
  • Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. 
  • Sekoita maustamatonta jugurttia 1.5 dl ja pilkottua korianteria riittävästi keskenään. Laita hetkeksi jääkaappiin.
  • Hienonna valkosipuli. 
  • Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.
  • Kuumenna öljy kasarissa ja ruskista jauheliha. Lisää sekaan valkosipuli ja porkkanatikut.
  • Lisää mausteet sekä rusinat, appelsiininmehu, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta alle 10 minuuttia.
  • Lisää pavut ja jatka hauduttamista vielä n. 5 minuuttia.
  • Lisää couscous sekaan ja sekoita. Kastikkeeksi jääkaapista jugurtti-korianteri seos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)