Kikherneitä 1 tlk
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Jäävuorisalaattia
Kevätsipulia reilusti
Rosmariinia
Oreganoa
Timjamia
Oliiviöljyä n. 2 rkl
Suolaa
Pippuria
Fetajuustoa
- Valuta ja huuhtele kikherneet.
- Varaa uunivuoka ja pilko kirsikkatomaatit puoliksi.
- Laita kirsikkatomaatit ja kikherneet uunivuokaan ja mausta rosmariinilla, oreganolla, timjamilla, suolalla sekä pippurilla. Lisää oliiviöljy.
- Laita uunin keskitasolle 200 asteeseen noin 15 minuutin ajaksi. Murustele reilusti fetajuustoa pinnalle ja laita vielä noin 10 minuutin ajaksi uuniin.
- Huuhtele salaatti ja pilko reilusti kurkkua salaattikulhoon.
- Siivuta kevätsipuli renkaiksi ja lisää salaattien joukkoon. Kaada uunista tullut kikherne-tomaattiseos salaatin päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)