LÄMMIN KIKHERNESALAATTI


Kikherneitä 1 tlk
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Jäävuorisalaattia
Kevätsipulia reilusti
Rosmariinia
Oreganoa
Timjamia
Oliiviöljyä n. 2 rkl
Suolaa
Pippuria
Fetajuustoa
  • Valuta ja huuhtele kikherneet. 
  • Varaa uunivuoka ja pilko kirsikkatomaatit puoliksi. 
  • Laita kirsikkatomaatit ja kikherneet uunivuokaan ja mausta rosmariinilla, oreganolla, timjamilla, suolalla sekä pippurilla. Lisää oliiviöljy.
  • Laita uunin keskitasolle 200 asteeseen noin 15 minuutin ajaksi. Murustele reilusti fetajuustoa pinnalle ja laita vielä noin 10 minuutin ajaksi uuniin.
  • Huuhtele salaatti ja pilko reilusti kurkkua salaattikulhoon. 
  • Siivuta kevätsipuli renkaiksi ja lisää salaattien joukkoon. Kaada uunista tullut kikherne-tomaattiseos salaatin päälle.
VINKKI! Hieno ruokaisa lämmin salaatti esim paistetun kalan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)