Usein on lampaan- tai karitsanlihan kanssa ongelma, kuinka saada se mureaksi ja maistuvaksi lihaksi. Kokeile hauduttamista kasvisten kanssa. Perunoita tai jopa keitettyjä papuja kaveriksi.
Karitsan lihaa n. 700 g
Porkkana 4 kpl
Sipulia 2 kpl
Perunoita 5 kpl
Timjamia 1 tl
Suolaa
Pippuria
Vettä 3 dl
- Pilko liha sopivan kokoisiksi paloiksi.
- Pilko sipulit, perunat ja porkkanat lohkoiksi.
- Ruskista liha voin kanssa pannulla.
- Lisää kattilaan vesi ja mausteet, sekä ruskistettu liha.
- Anna kiehua pienellä lämmöllä noin 40 minuuttia.
- Lisää kasvikset ja keitä vielä n. 15 minuuttia.
- Tarjoile esimerkiksi keitettyjen papujen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)