Karitsaa/lammasta haudutettuna


Usein on lampaan- tai karitsanlihan kanssa ongelma, kuinka saada se mureaksi ja maistuvaksi lihaksi. Kokeile hauduttamista kasvisten kanssa. Perunoita tai jopa keitettyjä papuja kaveriksi.

Karitsan lihaa n. 700 g
Porkkana 4 kpl
Sipulia 2 kpl
Perunoita 5 kpl
Timjamia 1 tl
Suolaa
Pippuria
Vettä 3 dl
  • Pilko liha sopivan kokoisiksi paloiksi. 
  • Pilko sipulit, perunat ja porkkanat lohkoiksi. 
  • Ruskista liha voin kanssa pannulla. 
  • Lisää kattilaan vesi ja mausteet, sekä ruskistettu liha. 
  • Anna kiehua pienellä lämmöllä noin 40 minuuttia. 
  • Lisää kasvikset ja keitä vielä n. 15 minuuttia. 
  • Tarjoile esimerkiksi keitettyjen papujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)