Igorin kanaa


Kanaa Igorin tapaan nousi vuonna 2014 kohtalaisen suosituksi reseptiksi. Alkuperäinen resepti lähti liitoon Peggyn pieni punainen keittiö blogista.Helppo valmistaa ja makua ei puutu. Kokeilin sherryä ja hieman smetanaa laimensin. Maustamatonta jugurttia tilalle. Suolan jätin pois, kanaliemen takia. Todella, todella hyvä broileriruoka.


Broilerin filettä, -rintaa tai suikaletta
Paprika pun. ja kelt. 1 kpl
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 4 kynttä
Tomaattipyre n. 100 g
Sokeria 1 rkl
Kanalientä 2.5 dl kahdesta liemikuutiosta
Smetanaa 250 g
Maustamatonta jugurttia 1 dl
Sherryä 0.5 dl
Persilja 1 pnt
Pippuria myllystä
  • Paista lihaan väri pannulla. 
  • Siirrä uunivuokaan. 
  • Valmista kanaliemi. 
  • Pilko sipulit ja paprikat. 
  • Kuullota hetki pannulla ja lisää sherry. 
  • Lisää sekaan tomaattipyre, sokeri, pippuri sekä kanaliemi. 
  • Hauduttele hetki ja lisää smetana sekä maustamaton jugurtti. 
  • Riivi persiljapuntti kastikkeeseen. 
  • Kaada kastike broilerin lihojen päälle. 
  • Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. 
  • Pastan, riisin, ohraton tai perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)