Tonnikalasalaatti


Tonnikala jakaa mielipiteitä eettisten valintojen takia. Mutta kun se on joskus laitettu rippeet purkkiin, niin parempi hyödyntää ne, kuin heittää hyvää rasvahappoa sisältävää energiaa hukkaan. Ja tässä on myös ruokaisempi sekä proteiinia sisältävää ruokaa. Kananmuna ja tonnikala, maissin ja majoneesin kanssa. Tarvitseeko vielä selitellä, miksi tämä on hyvä salaattiresepti?


Kananmunia 2 kpl
Pastaa 400 g
Kurkkua 1 kpl
Purjoa 1 kpl
Kirsikkatomaatteja 8 kpl
Maissia 1 tlk
Tonnikalaa öljyssä 2 prk
Vaaleita papuja 1 tlk
Majoneesia 6 rkl
Kermaviiliä 100 g
Sitruuna 1 kpl
Appelsiini 3 kpl
Sweet chili-kastiketta n. 3 rkl
Suolaa
Pippuria
  • Keitä pasta melkein kypsäksi. Keitä kananmunat samalla. Jäähdytä pasta.
  • Pilko pieneksi kurkkua, purjoa, kirsikkatomaatteja. 
  • Valuta liemi pavuista ja maissista. 
  • Sekoita kaikki pastan joukkoon. 
  • Lisää majoneesi ja kermaviili. Sekoita kunnolla. 
  • Purista yhden sitruunan mehu. 
  • Lisää tonnikalat sekaan. 
  • Mausta sweet chili kastikkeella sekä suolalla ja pippurilla. 
  • Pilko appelsiinia koristeeksi salaatin pinnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)