Katkarapu Mangosalaatti


Katkarapua ja mangoa. Kuulostaa aivan kuin olisi ulkomailla. Brasilia, Dominikaaninen tai vastaava kohde, missä ei turhia elämästä puristella. Hienoja raaka-aineita valmistaa salaatti, omalle takapihalle.

Kuorittuja katkarapuja 200 g
Punainen chili 0.5
Makea soijakastike 2 rkl
Seesamöljyä 2 rkl
Lime 1
Hunajaa 1 rkl
Mango
Suolapähkinöitä
Lollo Rossoa tai vastaavaa 1 pnt
  • Valmista marinadi. Puolikas chili silpuksi. Lisää seesamöljy, soija ja juoksevaa hunajaa. Sekoita. Raasta yhden limen kuorta joukkoon ja purista mehu. Sekoita.
  • Kaada marinadi sulaneiden katkarapujen sekaan ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
  • Huuhtele salaatti ja revi lautaselle. 
  • Pilko mango lohkoiksi. Lisää salaatin päälle. 
  • Kaada marinoidut katkaravut salaatin päälle ja koristele suolapähkinöillä ja halutessasi pilkotulla chilillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)