Riisiä (Basmati)
Savulohta 300 g
Kananmunia 4 kpl
Katkarapuja 1 pss
Herne-maissi-paprika 1 pss
Salaattia 1 pnt (jäävuori)
Tomaattia 1 kpl
Kurkkua
Purjoa
Kalamata oliiveja
- Keitä riisiä riittävästi ja jäähdytä. Keitä kanamunat ja lohko pieniksi.
- Irroita lohta pieneksi.
- Huuhtele salaatti revi pienemmäksi.
- Purjon leikkaat renkaiksi.
- Kurkkua ja tomaattia pilkotaan pieneksi.
- Varaa syvä tarjoilukulho ja lisää sinne kaikki raaka-aineet.
- Sekoita kunnolla ja koristele kalamata oliiveilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)