Savulohi katkarapusalaatti


Riisiä (Basmati)
Savulohta 300 g
Kananmunia 4 kpl
Katkarapuja 1 pss
Herne-maissi-paprika 1 pss
Salaattia 1 pnt (jäävuori)
Tomaattia 1 kpl
Kurkkua
Purjoa
Kalamata oliiveja
  • Keitä riisiä riittävästi ja jäähdytä. Keitä kanamunat ja lohko pieniksi. 
  • Irroita lohta pieneksi.
  • Huuhtele salaatti revi pienemmäksi. 
  • Purjon leikkaat renkaiksi. 
  • Kurkkua ja tomaattia pilkotaan pieneksi. 
  • Varaa syvä tarjoilukulho ja lisää sinne kaikki raaka-aineet. 
  • Sekoita kunnolla ja koristele kalamata oliiveilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)