Perunasalaatti pestolla


Olen todella sitä mieltä että varhaisperunat on parhaimmillaan voin kanssa.
Mutta voi, voi. Kokeile aidon itsevamistetun peston kanssa. Voi voi jäädä sijalle kaksi.

Varhaisperunoita 1 kg
Pestoa 200 g
Pinjansiemeniä
Fetajuustoa 150 g
  • Keitä perunat melkein kypsäksi. 
  • Kaada keitinvesi pois ja lisää pestoa 200 grammaa sekaan. 
  • Lisää vielä fetajuustoa murusteltuna n. 150 grammaa. 
  • Sekoita kaikki kunnolla keskenään.
  • Kuullota pinjansiemeniä kuumalla pannulla. Lisää ne pesto-perunoihin ja sekoita. 
  • Tarjoile grillattujen makkaroiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)