Perunasalaatti maun kanssa


Tämä ei ole lämmin perunasalaatti vaan jääkaapin kautta parasta. Aurinkokuivattua tomaattia ja hieman sitruksinen vivahde makuun. Grilliruokien rakas ystävä.

Perunoita n. 1kg
Valkosipulia 2 kynttä
Aurinkokuivattuja tomaatteja 1 dl
Oreganoa
Salaattisipulia 2 dl suikaloituna
Siirappia 2 rkl
Oliiviöljyä 1 dl
Sitruuna 1 kpl
  • Keitä perunat melkein kypsäksi ja pilko pieniksi lohkoiksi. Varhaisperunoista tulee hyviä, pienistä mukuloista sellaisenaan. 
  • Raasta sitruunakuori ja purista mehu. 
  • Pilko salaattisipuli, aurinkokuivatut tomaatit, valkosipulinkynnet sekä tuoretta oreganoa silpuksi reilusti.
  • Lisää oliiviöljy, siirappi sekä sitruunankuori ja -mehu. 
  • Lisää kastike kastike perunoiden joukkoon ja sekoita kunnolla. 
  • Laita jääkaappiin hetkeksi. 
  • Grilliruokien kanssa loistava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)