Pastaresepti mistä löydät kylmäsavustettua lohta. Maku vie järjen mennessään. Anteeksi, mutta vaatii raikkaan valkoviinin kumppaniksi.
Tagliatelle pastaa 400 g
Salottisipulia 2 kpl
Chiliä 1 kpl
Tomaattia 2 pientä
Kylmäsavulohta 250 g
Valkoviiniä 1 dl
Merisuolaa
Oliiviöljyä
Kuohukermaa 1 dl
Tuoretta persiljaa
Parmesanjuustoa
- Pilko salottisipuli ja tomaatti.
- Keitä pasta runsaalla merisuolalla maustetussa vedessä.
- Kuullota sipuli ja lisää pieneksi pilkottu lohi.
- Lisää chili.
- Lisää valkoviini joukkoon ja keitä hieman kasaan.
- Lisää tomaatit ja lämmitä hetki.
- Kermaa 1 dl, kuumenna.
- Kaada pastan keitinvesi pois ja nostele kastikkeen joukkoon. Lämmitä ja lisää parmesan.
- Nosta lautaselle ja koristele persiljasilpulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)