Tagliatelle con salmone affumicato


Pastaresepti mistä löydät kylmäsavustettua lohta. Maku vie järjen mennessään. Anteeksi, mutta vaatii raikkaan valkoviinin kumppaniksi.

Tagliatelle pastaa 400 g
Salottisipulia 2 kpl
Chiliä 1 kpl
Tomaattia 2 pientä
Kylmäsavulohta 250 g
Valkoviiniä 1 dl
Merisuolaa
Oliiviöljyä
Kuohukermaa 1 dl
Tuoretta persiljaa
Parmesanjuustoa
  • Pilko salottisipuli ja tomaatti. 
  • Keitä pasta runsaalla merisuolalla maustetussa vedessä. 
  • Kuullota sipuli ja lisää pieneksi pilkottu lohi. 
  • Lisää chili. 
  • Lisää valkoviini joukkoon ja keitä hieman kasaan. 
  • Lisää tomaatit ja lämmitä hetki. 
  • Kermaa 1 dl, kuumenna. 
  • Kaada pastan keitinvesi pois ja nostele kastikkeen joukkoon. Lämmitä ja lisää parmesan. 
  • Nosta lautaselle ja koristele persiljasilpulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)