Pesto on roomalaisessa keittiössä syntynyt juusto-yrttikastike. Tuoreen vaalean leivän päälle mahtava. Mikäli näin haluat, laita hieman vähemmän oliiviöljyä. Pastan kanssa hyvä näin. Pestoa käyttäessä on vain mielikuvitus rajana. Kokeile kampasimpukoiden kanssa.
Valkosipulinkynsiä 1
Basilikaa tuoreena puntti
Pinjansiemeniä 1 dl
Suolaa ripaus
Oliiviöljyä n. 1.5 dl
Parmesanjauhetta 50 - 80 grammaa
- Pilko, murskaa, sekoita kunnolla valkosipuli, basilika, parmesanraaste sekä pinjansiemenet.
- Lisää oliiviöljy.
- Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Laita jääkaappiin hetkeksi.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)