Pesto


Pesto on roomalaisessa keittiössä syntynyt juusto-yrttikastike. Tuoreen vaalean leivän päälle mahtava. Mikäli näin haluat, laita hieman vähemmän oliiviöljyä. Pastan kanssa hyvä näin. Pestoa käyttäessä on vain mielikuvitus rajana. Kokeile kampasimpukoiden kanssa.

Valkosipulinkynsiä 1
Basilikaa tuoreena puntti
Pinjansiemeniä 1 dl
Suolaa ripaus
Oliiviöljyä n. 1.5 dl
Parmesanjauhetta 50 - 80 grammaa
  • Pilko, murskaa, sekoita kunnolla valkosipuli, basilika, parmesanraaste sekä pinjansiemenet.
  • Lisää oliiviöljy. 
  • Sekoita tasaiseksi massaksi. 
  • Laita jääkaappiin hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)