Perinteitä on hyvä noudattaa, välillä. Makaraonilaatikko, kestosuosikki kaikille. Ei vaadi liikoja, helppoa ja kun makaronilaatikko on uunissa, voi siivota vaikka keittiön. Kaikki tykkää!
Makaronia n. 500 g
Jauhelihaa 400 g
Sipuli 1 kpl
Suolaa
Pippuria
Kananmunia 3 kpl
Maitoa 2-3 dl
Juustoraastetta noin 2 dl
Karkeata merisuolaa
- Keitä makaronit runsaasti suolalla maustetussa vedessä. Älä aivan kypsäksi asti.
- Kaada keitinvesi pois.
- Pilko sipuli ja kuullota se pannulla.
- Paista jauheliha kypsäksi.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Voitele uunivuoka.
- Riko kananmunien rakenne ja sekoita sekaan maito.
- Laita kerroksittain vuokaan makaroni ja jauheliha.
- Kaada lopuksi muna-maitoseos päälle.
- Laita päälle juustoraastetta.
- Paista 200 asteessa noin 35-45 minuutin ajan.
- Anna hetki vetäytyä ennen ruokailua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)