Perinteinen helppo makaronilaatikko


Perinteitä on hyvä noudattaa, välillä. Makaraonilaatikko, kestosuosikki kaikille. Ei vaadi liikoja, helppoa ja kun makaronilaatikko on uunissa, voi siivota vaikka keittiön. Kaikki tykkää!

Makaronia n. 500 g
Jauhelihaa 400 g
Sipuli 1 kpl
Suolaa
Pippuria
Kananmunia 3 kpl
Maitoa 2-3 dl
Juustoraastetta noin 2 dl
Karkeata merisuolaa
  • Keitä makaronit runsaasti suolalla maustetussa vedessä. Älä aivan kypsäksi asti. 
  • Kaada keitinvesi pois. 
  • Pilko sipuli ja kuullota se pannulla. 
  • Paista jauheliha kypsäksi. 
  • Mausta suolalla ja pippurilla. 
  • Voitele uunivuoka. 
  • Riko kananmunien rakenne ja sekoita sekaan maito. 
  • Laita kerroksittain vuokaan makaroni ja jauheliha. 
  • Kaada lopuksi muna-maitoseos päälle. 
  • Laita päälle juustoraastetta. 
  • Paista 200 asteessa noin 35-45 minuutin ajan. 
  • Anna hetki vetäytyä ennen ruokailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)