Pastavuoka Timpanata Maltalta


Malta on saari missä asuu esimerkiksi näyttelijä, laulaja Samuli Edelman perheineen. Mutta sieltä tulee myös aivan toimiva pastaresepti. Maltan fiilikseen siis, pastavuoka.

Voitaikinalevyjä 1 pkt
Jauhelihaa 400 g
Sipuli 1 kpl
Pastaa 3-4 dl
Tomaattimurskaa 2 dl
Kananmuna 3 kpl
Maitoa 2 dl
Parmesanjuustoa 100 g
Suolaa
Pippuria
  • Sulata taikinalevyt ja kauli ohueksi. Vuoraa uunikulho reunoja myöten taikinalla. 
  • Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha. 
  • Lisää sekaan tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta hetken. 
  • Keitä pastaa noin 3-4 dl melkein kypsäksi. 
  • Sekoita pasta jauhelihan kanssa keskenään. 
  • Vatkaa munat rikki ja sekoita maidon kanssa. 
  • Lisää parmesanjuustoa sekaan. 
  • Sekoita kaikki keskenään ja kaada uunivuokaan. 
  • Tee kansi toisesta ohueksi kaulitusta voitaikinasta. 
  • Pistele haarukalla reikiä kanteen ja voitele kananmunalla. 
  • Paista 200 asteessa aluksi, kunnes pintaan on tullut väriä, pienennä lämpöä. 
  • Kypsennä noin 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)