Malta on saari missä asuu esimerkiksi näyttelijä, laulaja Samuli Edelman perheineen. Mutta sieltä tulee myös aivan toimiva pastaresepti. Maltan fiilikseen siis, pastavuoka.
Voitaikinalevyjä 1 pkt
Jauhelihaa 400 g
Sipuli 1 kpl
Pastaa 3-4 dl
Tomaattimurskaa 2 dl
Kananmuna 3 kpl
Maitoa 2 dl
Parmesanjuustoa 100 g
Suolaa
Pippuria
- Sulata taikinalevyt ja kauli ohueksi. Vuoraa uunikulho reunoja myöten taikinalla.
- Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha.
- Lisää sekaan tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta hetken.
- Keitä pastaa noin 3-4 dl melkein kypsäksi.
- Sekoita pasta jauhelihan kanssa keskenään.
- Vatkaa munat rikki ja sekoita maidon kanssa.
- Lisää parmesanjuustoa sekaan.
- Sekoita kaikki keskenään ja kaada uunivuokaan.
- Tee kansi toisesta ohueksi kaulitusta voitaikinasta.
- Pistele haarukalla reikiä kanteen ja voitele kananmunalla.
- Paista 200 asteessa aluksi, kunnes pintaan on tullut väriä, pienennä lämpöä.
- Kypsennä noin 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)