Juvetsia lihapasta. Nyt on helppoa. Mitä lihaa löydät, valmistat pastan sen kanssa. Täyttävä pastaruoka.
500g lihaa (broileria, nautaa, possua tai lammasta)
250g pastaa
1 dl oliiviöljyä
1 silputtu sipuli
1 kynsi valkosipulia
400 g tomaattimurskaa
Suolaa
Pippuria
Juustoraastetta
- Paloittele lihat ja ruskista öljyssä.
- Lisää sekaan sipulit.
- Lisää tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Hauduta lihoja ja kastiketta noin 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
- Keitä pasta.
- Voitele uunivuoka ja laita pastaa ja lihakstiketta sekä juustoraastetta vuorotellen.
- Ripottele päälle juustoraaste ja kypsennä 180 asteessa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)