Lihapasta Juvetsia


Juvetsia lihapasta. Nyt on helppoa. Mitä lihaa löydät, valmistat pastan sen kanssa. Täyttävä pastaruoka.

500g lihaa (broileria, nautaa, possua tai lammasta)
250g pastaa
1 dl oliiviöljyä
1 silputtu sipuli
1 kynsi valkosipulia
400 g tomaattimurskaa
Suolaa
Pippuria
Juustoraastetta
  • Paloittele lihat ja ruskista öljyssä. 
  • Lisää sekaan sipulit. 
  • Lisää tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  • Hauduta lihoja ja kastiketta noin 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.  
  • Keitä pasta. 
  • Voitele uunivuoka ja laita pastaa ja lihakstiketta sekä juustoraastetta vuorotellen. 
  • Ripottele päälle juustoraaste ja kypsennä 180 asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)