Fettucine al limone


Fettucine on yksi pastan eri muodoista. Yhdistä raikas, hieman kirpeähkö ja hapan lime ja sitruuna. Lisää hunajaa, mascarponejuustoa niin valmistuu upea pastaruoka. Kokeile!

Sitruuna 2 kpl
Lime 1 kpl
Mascarponejuustoa n. 200 g
Hunajaa
Basilika
Persilja
Parmesanjuustoa
Pastaa
Voita
Suolaa
Pippuria
  • Keitä pasta ja kaada keitinvesi pois.  
  • Valmista kastike. 
  • Raasta sitruunoiden ja limen kuorta. Kuullota ne pienessä määrässä voita pannulla. 
  • Lisää mascarbonejuusto sekä hunaja sekaan. Älä anna kiehua. 
  • Mausta suolalla ja pippurilla. 
  • Pilko basilikaa 2 dl ja persiljaa 2 dl sekaan. 
  • Maistele ja mausta tarvittaessa. 
  • Nostele keitetetty pasta kastikkeeseen ja raasta parmesanjuustoa sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)