Pastaresepti-Auraa, nautaa ja herkkusieniä

Hieno pastaruoka. Kunnollinen naudanliha, aurajuusto ja herkkusienet, oikein keitetyn pastan kanssa. Tässä pastareseptissä on oikeat raaka-aineet ja maku todella kohdillaan.

Naudan ulkofile 400 g
Herkkusieniä 200 g
Kanalientä 2 dl
Aurajuustoa n. 120 g
Kermaa 2 dl
Parmesanlastuja
Worcesterkastiketta 0.5 dl
Sipuli 1 kpl
Suolaa
Pippuria
Nauhapastaa 400 g
Kivettömiä oliiveja
  • Ota liha ajoissa huoneenlämpöön ja mausta suolalla sekä pippurilla. 
  • Leikkaa pieniksi pihveiksi n. 2-3 cm halkaisijaltaan. 
  •  Pilko sipuli pieneksi. 
  • Siivuta herkkusienet n. 1 cm paksuisiksi siivuiksi. 
  • Paista lihat voissa, medium asteelle ja siirrä erilliseen kulhoon. 
  • Kuullota sipulit ja paista nopeasti herkkusienet. 
  • Siirrä sipuli ja herkkusienet lihan joukkoon.
  • Lisää kanaliemi ja worcesterkastike paistinpannulle tai kattilaan ja kiehauta. 
  • Sulata aurajuusto liemeen ja lisää kerma.  
  • Kaada lihat, sienet ja sipuli kastikkeen joukkoon ja anna hautua niin kauan kun pasta on myös medium kypsyydessä. 
  • Koristele kivettömillä oliiveilla ja parmesan lastuilla. 
VINKKI! Vaatii keskitäyteläisen punaviinin kaveriksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)