Spagettia
Pekonia 140 g +
Valkosipulia 2 kynttä
Kananmuna 3 kpl
Parmesanjuustoa
Pippuria
Suolaa
Persiljaa tai muuta tuoretta yrttiä
- Keitä pasta melkein kypsäksi runsaalla suolalla maustetussa vedessä.
- Pilko pekoni ja valkosipulinkynnet.
- Paista pekonia hetki, kohtalaisen rapeaksi ja lisää valkosipulit pannulle.
- Kaada pastan keitinvesi pois ja lisää pekoni ja valkosipuli pastan sekaan.
- Anna olla kuumalla levyllä ja riko kananmunat joukkoon.
- Nostele pastakauhalla jatkuvasti, kunnes kananmunat ovat hyytyneet pastaan.
- Lisää parmesanjuustoa sekaan ja mausta pippurilla. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Koristele mieleiselläsi yrteillä annos.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)