Kesäkurpitsa-fetamunakas


Kesäkurpitsalle käyttöä ja fetajuustosta makua. Yhdistä ne ja hae "fibat"vielä pekonista. Cool! Omelet!

Kananmunia 4
Kermaa 0.5 dl
Suolaa
Pippuria

Pekonia 140 g
Kesäkurpitsaa n. 200 g
Fetajuustoa n. 100 g
Sipuli 1
  • Pilko kesäkurpitsa, sipuli ja pekoni pieneksi. 
  • Paista pannulla ensin pekoni.
  • Kuullota sipuli pekonin rasvassa.
  • Lisää pilkottu kesäkurpitsa joukkoon ja sekoittele lämpimäksi.
  • Riko kananmunat ja sekoita sekaan kerma. Vatkaa kunnolla ja mausta.
  • Kuumenna paistinpannu erittäin kuumaksi ja kaada muna-kermaseos pannulle.
  • Anna hyytyä nopeasti ja puuhaarukalla alkuun hieman sekoitat rakennetta. 
  • Lisää täyte toiselle puolelle munakasta ja murustele fetaa päälle. 
  • Nosta toinen puoli päälle ja valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)