Kesäkurpitsalle käyttöä ja fetajuustosta makua. Yhdistä ne ja hae "fibat"vielä pekonista. Cool! Omelet!
Kananmunia 4
Kermaa 0.5 dl
Suolaa
Pippuria
Pekonia 140 g
Kesäkurpitsaa n. 200 g
Fetajuustoa n. 100 g
Sipuli 1
- Pilko kesäkurpitsa, sipuli ja pekoni pieneksi.
- Paista pannulla ensin pekoni.
- Kuullota sipuli pekonin rasvassa.
- Lisää pilkottu kesäkurpitsa joukkoon ja sekoittele lämpimäksi.
- Riko kananmunat ja sekoita sekaan kerma. Vatkaa kunnolla ja mausta.
- Kuumenna paistinpannu erittäin kuumaksi ja kaada muna-kermaseos pannulle.
- Anna hyytyä nopeasti ja puuhaarukalla alkuun hieman sekoitat rakennetta.
- Lisää täyte toiselle puolelle munakasta ja murustele fetaa päälle.
- Nosta toinen puoli päälle ja valmista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)