Hevosen lihaa haudutetaan riittävän kauan mureaksi kerman, valkosipulin sekä pippurin kanssa. Helppo valmistaa ja vielä helpompi syödä. Tarjoile perunamuusin kanssa tai kokeile Duchesse-perunoita.
Hevosen paistia n. 1 - 1.5 kg
Kermaa 4 dl
Musta-Pekka tuorejuustoa 1 kpl
Musta-Pekka ruokakerma 1 tetra
Soijaa 3 rkl
Salottisipulia 2 kpl
Valkosipulia 4 - 5 kynttä
Voita paistamiseen
Suolaa
Pippuria
- Ota liha ajoissa huoneenlämpöön.
- Leikkaa paistista n. 3 - 4 cm kokoisia lohkoja.
- Kuullota sipulit voin kanssa ja lisää kannelliseen uunipataan.
- Lisää sekaan soija.
- Ruskista lihat kauttaaltaan voin kanssa.
- Siirrä uunipataan.
- Lämmitä hetki ja lisää kerma, Musta-Pekka tuorekerma ja vielä tuorejuusto.
- Kiehauta ja lisää suolaa ja pippuria reilusti.
- Laita uuniin 150 astetta ja hauduta siellä noin 2 tuntia kannen alla.
- Sekoita välillä.
- Pienennä lämpöä n. 100 asteeseen ja hauduta noin 1 tunti.
- Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)