Täyteliäs, maukas pannukakkuresepti


Pannukakkuresepti on vain yksinkertaisuudessaan niin hyvä ja varma. Käytin tähän raakamaitoa, mutta suosittelen siiitä punaisesta täysmaidosta myös kokeilemaan. Kardemumma maustaa hienosti ja ohrajauho tuo täyteliäisyyttä taikinaan. Kuka sanoo ei? Ei kukaan. Pannukakku maistuu kaikille.

Voita 100 g
Maitoa, mielummin raaka maitoa 8 dl
Kananmunia 3
Ruokosokeria tai tavallista 1 dl
Vaniljasokeria 1 tl
Kardemummaa 3 tl
Suolaa 1 tl
Leivinjauhetta 1 tl
Vehnäjauhoja 1 dl
Ohrajauhoja 3 dl
  • Sulata voi. 
  • Sekoita maito ja munat kunnolla keskenään. 
  • Lisää muut raaka-aineet ja lopuksi lisää sulanut voi. 
  • Laita taikina jääkaappiin noin 15-30 minuutin ajaksi. 
  • Sekoita vielä kunnolla ja kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. 
  • Paista 200 asteessa 30 - 40 minuuttia. 
  • Tarkista tikulla tai haarukalla kypsyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)