Kuorrutus:
Flora Vispiä tai vastaavaa 2 prk eli 4 dl
Mascarponejuustoa 250 g
Tomusokeria 1.5 dl
Vaniljasokeria 3 tl
Liivatelehtiä 5 kpl
Baileyslikööriä 1 dl tai
Malibulikööriä 1 dl
Pohja:
Digestivekeksejä 200 g
Voita 50 - 55 g
- Murskaa digestivekeksit kunnolla.
- Sulata voi ja kaada keksimurujen päälle. Sekoita taikinaksi.
- Painele taikinapohja vuokaan tasaisesti, myös reunoille.
- Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
- Vatkaa Flora vispi vaahdoksi.
- Lisää huoneenlämpöinen mascarpone ja sokerit kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Kiehauta nopeasti baileys- tai malibulikööri.
- Siirrä pois liedeltä ja sekoita liivate joukkoon.
- Kunnes liivate on sulanut kunnolla, kaada ohuena nauhana muun kuorrutteen sekaan.
- Kaada täyte kakkupohjan päälle.
- Peitä tiiviisti kelmulla.
- Anna hyytyä rauhassa mielummin yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)