Kebabliha


Kebab ruokia ja annoksia on erilaisia. Tässä reseptissä on idea, että valmistat kotona kebab-annoksen, missä on mukana myös makua. Helppo leikata ohuiksi siivuiksi. Maistuva home made kebab.

Karitsan- tai lampaanjauhelihaa 400 g
Sika-nautajauhelihaa 700 g
Pippuriseos 1 pussi Meira 40 g
Yrttisuolaa 3 rkl
  • Laita kaikki raaka-aineet yleiskoneen kulhoon ja vatkaa taikinakoukulla kunnolla sekaisin.
  • Kunnes on lihas-syyt kunnolla sekaisin ja taikina selkeästi koostumukseltaan rikkoontunut, tasaiseksi massaksi on valmista. 
  • Leivo taikinasta noin 10 cm halkaisijaltaan oleva pitkulainen liha. 
  • Kääri todella tiukasti folioon. Lisää vielä kerros päälle, niin että paketti on todella tiivis. 
  • Paista 100 asteisessa uunissa n. 4 tuntia alatasolla. Tarkista kypsyys. 
  • Leikkaa todella ohuita siivuja. 
  • Tarjoile riisin, pitaleivän kanssa esimerksi. 
  • Muista se tomaattikastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)