Kebab ruokia ja annoksia on erilaisia. Tässä reseptissä on idea, että valmistat kotona kebab-annoksen, missä on mukana myös makua. Helppo leikata ohuiksi siivuiksi. Maistuva home made kebab.
Karitsan- tai lampaanjauhelihaa 400 g
Sika-nautajauhelihaa 700 g
Pippuriseos 1 pussi Meira 40 g
Yrttisuolaa 3 rkl
- Laita kaikki raaka-aineet yleiskoneen kulhoon ja vatkaa taikinakoukulla kunnolla sekaisin.
- Kunnes on lihas-syyt kunnolla sekaisin ja taikina selkeästi koostumukseltaan rikkoontunut, tasaiseksi massaksi on valmista.
- Leivo taikinasta noin 10 cm halkaisijaltaan oleva pitkulainen liha.
- Kääri todella tiukasti folioon. Lisää vielä kerros päälle, niin että paketti on todella tiivis.
- Paista 100 asteisessa uunissa n. 4 tuntia alatasolla. Tarkista kypsyys.
- Leikkaa todella ohuita siivuja.
- Tarjoile riisin, pitaleivän kanssa esimerksi.
- Muista se tomaattikastike.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)