Aito tiramisuresepti


Tässä tiramisuohje mikä on lähimpänä alkuperäistä. Käytetään marsalaviiniä ja täytteeseen tulee hieno, pehmeä mascarpone ja kananmunista vaahdotettu seos. Olkaa hyvä, Tiramisu orginal recipies!

Kananmunia 3 kpl
Sokeria vajaa 1 dl
Savoiardi-keksejä
Mascarponejuustoa 250 g
Marsalaviiniä 0.5 dl
Kahvia 2 dl
Kaakaojauhetta
Suklaata
  • Keitä kahvi ja anna hetken jäähtyä. 
  • Lisää kahviin marsalaviini. 
  • Eroittele kananmunasta keltuaiset ja valkuaiset. 
  • Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. 
  • Vatkaa valkuaiset erittäin kiinteäksi vaahdoksi. 
  • Sekoita molemmat vaahdot keskenään nostellen. 
  • Lisää joukkoon huoneenlämpöinen mascarpone.
  • Laita keksit vuokaan, vierekkäin ja kostuta kahvi-marsala seoksella. 
  • Lisää muna-mascarponeseos päälle ja valmista toinen kerros. 
  • Pinnalle vielä vaahtoa ja siivilöi päälle kaakaojauhe ja koristele suklaalastuilla. 
  • Anna olla kelmun alla jääkaapissa vähintään 3:n tunnin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)