Saksalainen perunasalaatti on vasemmalla ylhäällä. |
Saksalainen perunasalaatti vaati rinnalleen lihaistaa wurst-tyylistä makkaraa. Todellista gasthaus tyylistä ruokaa. Mikäli nälkä jää, et ottanut tarpeeksi.
Perunoita n. 800 g - 1 kg
Salottisipulia 3 kpl
Kapriksia n. 100 g
Creme Fraishea 1 prk, 200 g
Kurkkupikkelsiä 6 rkl tai herkkukurkkua 3
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Pekonia 1 pkt
Sinappia n. 2-3 rkl (makeahko Kotisinappi)
- Keitä perunat melkein kypsäksi runsaan suolaisessa vedessä.
- Kaada keitinvesi pois ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä.
- Pilko perunat kohtuullisen kokoisiksi lohkoiksi.
- Pilko ja paista pekoneista suurin osa rasvasta pois. Jäähdytä.
- Pilko salottisipuli ja murskaa pieniksi.
- Pilko myös kaprikset vielä pieniksi.
- Lisää loput raaka-aineet.
- Sekoita kunnolla varovasti ranskankerma perunoihin.
- Lisää pekoni ja sinappi.
- Maistele ja mausta tarvittaessa.
- Laita jääkaappiin hetkeksi syventämään makua.
- Tarjoile kunnollisen grillimakkaran kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)