Saksalainen perunasalaatti

Saksalainen perunasalaatti on vasemmalla ylhäällä.

Saksalainen perunasalaatti vaati rinnalleen lihaistaa wurst-tyylistä makkaraa. Todellista gasthaus tyylistä ruokaa. Mikäli nälkä jää, et ottanut tarpeeksi.

Perunoita n. 800 g - 1 kg
Salottisipulia 3 kpl
Kapriksia n. 100 g
Creme Fraishea 1 prk, 200 g
Kurkkupikkelsiä 6 rkl tai herkkukurkkua 3
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Pekonia 1 pkt
Sinappia n. 2-3 rkl (makeahko Kotisinappi)
  • Keitä perunat melkein kypsäksi runsaan suolaisessa vedessä. 
  • Kaada keitinvesi pois ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä. 
  • Pilko perunat kohtuullisen kokoisiksi lohkoiksi. 
  • Pilko ja paista pekoneista suurin osa rasvasta pois. Jäähdytä. 
  • Pilko salottisipuli ja murskaa pieniksi. 
  • Pilko myös kaprikset vielä pieniksi. 
  • Lisää loput raaka-aineet. 
  • Sekoita kunnolla varovasti ranskankerma perunoihin. 
  • Lisää pekoni ja sinappi. 
  • Maistele ja mausta tarvittaessa. 
  • Laita jääkaappiin hetkeksi syventämään makua. 
  • Tarjoile kunnollisen grillimakkaran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)