Rommikanaa



Rommi, kerma ja liekitettynä. Mahtava ja ei todellakaan kuiva kanaresepti. Rommikanaa.

Kanan rintafileitä 4 kpl
Kermaa 2 dl
Rommia 1 dl
Suolaa
Pippuria
Salottisipulia 20kpl
Voita
Pekonia 140 g
Rucolaa
(Sitruunamelissa)
  • Ruskista broilerin rintafileet voin kanssa pannulla. 
  • Lisää rommia 1 dl ja sytytä. Varo otsatukkaa ja liesituuletinta. 
  • Liekitä niin kauan kunnes alkoholi on palanut. 
  • Pilko salottisipulit ja lisää pannulle. 
  • Pilko pekonia aivan pieneksi ja lisää pannulle. 
  • Lisää myös kerma. 
  • Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. 
  • Pilko yrtit, molempia aivan silpuksi. 
  • Siirrä pannulle ja jatka hauduttamista vielä n. 10 minuuttia. 
  • Mausta suolalla ja pippurilla. Riisiä lisukkeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)