Rommi, kerma ja liekitettynä. Mahtava ja ei todellakaan kuiva kanaresepti. Rommikanaa.
Kanan rintafileitä 4 kpl
Kermaa 2 dl
Rommia 1 dl
Suolaa
Pippuria
Salottisipulia 20kpl
Voita
Pekonia 140 g
Rucolaa
(Sitruunamelissa)
- Ruskista broilerin rintafileet voin kanssa pannulla.
- Lisää rommia 1 dl ja sytytä. Varo otsatukkaa ja liesituuletinta.
- Liekitä niin kauan kunnes alkoholi on palanut.
- Pilko salottisipulit ja lisää pannulle.
- Pilko pekonia aivan pieneksi ja lisää pannulle.
- Lisää myös kerma.
- Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Pilko yrtit, molempia aivan silpuksi.
- Siirrä pannulle ja jatka hauduttamista vielä n. 10 minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Riisiä lisukkeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)