OMENA-ARTISOKKASALAATTI

Artisokkaa 1 tlk (Sacla Italia Carsiofi) tai vastaavaa
Salottisipulia 1 kpl
Tilliä 1 rkl
Persiljaa 1 rkl
Sitruunanmehua 1 rkl
Oliiviöljyä 1 rkl
Omena 1 kpl
Valkoista balsamicoa 2 tl
Valkoviiniä 2 rkl
  • Pilko salottisipuli ohuiksi siivuiksi. Kuullota pannulla oliiviöljyn kanssa.
  • Pilko omena lohkoiksi. Paista pannulla hieman tummaksi.
  • Lisää sekaan tilli ja persilja.
  • Lisää vielä balsamico, valkoviini ja sitruunanmehu.
  • Anna hautua niin että neste on hävinnyt.
  • Jäähdytä ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)