Marsalakanaa


Jos on mukana raaka-aineissa marsalaviini, niin ei voi tulla kuin hyvää broilerista. Marsalakana on helppo ja hienon makuinen broileriruoka. Kastike hipoo täydellisyyttä ja liha on helppoa syötävää. Ei tarvitse lisukkeen kanssa kikkailla, vaan basmatiriisi kypsyy samaan aikaan.

Marsalakanaa
Broilerin filettä
Vehnäjauhoja
Voita

Kastike:

Marsalaviiniä 3 dl
Kermaa 2 dl
Suolaa
Pippuria
  • Ota broilerinfileet ajoissa huoneenlämpöön. 
  • Nuiji fileet hieman pienemmäksi. 
  • Laita vehnäjauhoja lautaselle ja leivitä sellaisenaan, molemmin puolin. 
  • Paista voissa molemmin puolin pinta ruskeaksi. Noin 2-3 minuuttia keskilämmöllä. 
  • Siirrä lihat sivuun lautaselle hetkeksi.
  • Valmista kastike. 
  • Kaada pannulle marsalaviini paistorasvan sekaan. Kiehauta. 
  • Lisää kerma, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. 
  • Lisää broilerinfileet kastikkeeseen ja hauduta miedolla lämmöllä hetki. 
  • Tarjoile basmatiriisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)