Kung Po broileria


Kung Po kanaa tai broileria. Kiinalaista ruokaa ja tarjoillaan riisin kanssa. Friteerattu broileria hienossa kastikkeessa. Maistuvaa.

Broilerin filettä 400 g
Maizenaa
Kananmunia 2 kpl
Voita
Oliiviöljyä
Paprika mix yht. 3 kpl
Purjoa n. 10 cm
Chiliä 1 kpl
Inkivääritahnaa 3 tl
Balsamicoa 2 rkl
Sweet Chili-kastiketta 3 rkl
Cashewpähkinöitä
  • Pilko broilerin rintafileet lohkoiksi. 
  • Laita lautaselle maizenaa ja sekoita siihen suola. 
  • Riko kananmunan valkuaiset toiselle lautaselle. 
  • Pyöritä lihanpalat munanvalkuaisessa ja sitten maizena-suola seoksessa. 
  • Paista rasvan kanssa pannulla, kypsäksi. 
  • Siirrä friteeratut lihat lautaselle. 
  • Pilko paprikat, purjo ja punainen chili. 
  • Kuullota oliiviöljyn kanssa pannulla, muutama minuutti. 
  • Lisää inkivääritahna, sweet chili-kastike ja balsamico. 
  • Hauduttele miedolla lämmöllä hetki. 
  • Lisää sekaan friteeratut lihat ja cashew pähkinät ja sekoita varovasti. 
  • Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)