Coleslaw

Maukas Coleslaw onnistuu hyvin puna- tai valkokaalista. Resepti Katukeittiö kirjasta soveltaen.

Valkokaalia tai punakaalia n. 500 g
Porkkanaa muutama

Hienoon kastikkeeseen
Majoneesia 1 dl
Ranskankermaa 1 dl
Sinappia 2 tl - kotisinappi oli hyvä valinta
Sitruunanmehua puolikkaasta sitruunasta
Valkoviinietikkaa 2 tl
Hunajaa juoksevana 1 tl
Suolaa
Pippuria myllystä
  • Suikaloi kaalit ja porkkanat. 
  • Sekoita kaikki muut raaka-aineet toisessa kulhossa sekaisin kunnolla. 
  • Yhdistä raasteet kastikkeen kanssa ja sekoita kunnolla keskenään. 
  • Laita hetkeksi vielä jääkaappiin keräämään makua.
VINKKI! Aivan mieletön salaatti grilliruokiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)