Maukas Coleslaw onnistuu hyvin puna- tai valkokaalista. Resepti Katukeittiö kirjasta soveltaen. |
Valkokaalia tai punakaalia n. 500 g
Porkkanaa muutama
Hienoon kastikkeeseen
Majoneesia 1 dl
Ranskankermaa 1 dl
Sinappia 2 tl - kotisinappi oli hyvä valinta
Sitruunanmehua puolikkaasta sitruunasta
Valkoviinietikkaa 2 tl
Hunajaa juoksevana 1 tl
Suolaa
Pippuria myllystä
- Suikaloi kaalit ja porkkanat.
- Sekoita kaikki muut raaka-aineet toisessa kulhossa sekaisin kunnolla.
- Yhdistä raasteet kastikkeen kanssa ja sekoita kunnolla keskenään.
- Laita hetkeksi vielä jääkaappiin keräämään makua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)