Carpacciot alkupalaksi

Täydellinen starter! Mutta Carpaccio on vielä parempi.
Carpaccio, italiasta ja raakaa lihaa, hienolla twistillä. Alkupalana aivan passeli. Hei, saat käyttöä pakastimelle.

Naudan ulkofilettä tai sisäpaistia 250 g
Merisuolaa
Rucolaa 1 pnt
Sitruuna 1 kpl
Basilikaa 1 pnt
Parmesanjuustoa 50 g
Oliiviöljyä n. 1 dl
  • Laita lihapala pakastimeen vähintäin 2 tunnin ajaksi. Täytyy kohmettua hyvin. 
  • Leikkaa liha terävällä veitsellä erittäin ohueksi siivuiksi. 
  • Levitä siivut leivinpaperin päälle vierekkäin. 
  • Mausta jauhetulla merisuolalla ja pippurilla. 
  • Levitä rucola lautaselle ja asettele lihat sen päälle. 
  • Pirskottele lihan pintaan oliiviöljyä ja sitruunanmehua. 
  • Koristele annos basilikalla ja parmesanlastuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)