Täydellinen starter! Mutta Carpaccio on vielä parempi. |
Naudan ulkofilettä tai sisäpaistia 250 g
Merisuolaa
Rucolaa 1 pnt
Sitruuna 1 kpl
Basilikaa 1 pnt
Parmesanjuustoa 50 g
Oliiviöljyä n. 1 dl
- Laita lihapala pakastimeen vähintäin 2 tunnin ajaksi. Täytyy kohmettua hyvin.
- Leikkaa liha terävällä veitsellä erittäin ohueksi siivuiksi.
- Levitä siivut leivinpaperin päälle vierekkäin.
- Mausta jauhetulla merisuolalla ja pippurilla.
- Levitä rucola lautaselle ja asettele lihat sen päälle.
- Pirskottele lihan pintaan oliiviöljyä ja sitruunanmehua.
- Koristele annos basilikalla ja parmesanlastuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)