Kinuskikuorrutus täytekakkuun. Kinuski sopii myös jäätelön kanssa tai valmista makeisia. Kinuskiresepti on helppo, mutta vaatii hetken aikaa ja notkeaa ranneliikettä.
Kuohukermaa 2 dl
Fariinisokeria 2.5 dl
Voita 1 rkl
- Laita kattilaan kerma ja kuumenna.
- Lisää sekaan fariinisokeri.
- Anna kiehua pienellä lämmöllä jatkuvasti sekoitellen, niin kauan kunnes seos paksunee riittävästi. Noin 20 minuuttia.
- Lisää voi ja sekoita kunnolla.
- Ota vesilasi, missä kylmää vettä.
- Tiputa pieni nokare kinuskia vesilasiin. Mikäli lasin pohjalle jää hyytynyt kinuski, kun olet kaatanut veden pois on valmista.
- Anna kinuskin hetken jäähtyä ja levitä kakun päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)