Onnistunut kinuskikuorrutus


Kinuskikuorrutus täytekakkuun. Kinuski sopii myös jäätelön kanssa tai valmista makeisia. Kinuskiresepti on helppo, mutta vaatii hetken aikaa ja notkeaa ranneliikettä. 

Kuohukermaa 2 dl
Fariinisokeria 2.5 dl
Voita 1 rkl
  • Laita kattilaan kerma ja kuumenna. 
  • Lisää sekaan fariinisokeri. 
  • Anna kiehua pienellä lämmöllä jatkuvasti sekoitellen, niin kauan kunnes seos paksunee riittävästi. Noin 20 minuuttia. 
  • Lisää voi ja sekoita kunnolla. 
  • Ota vesilasi, missä kylmää vettä. 
  • Tiputa pieni nokare kinuskia vesilasiin. Mikäli lasin pohjalle jää hyytynyt kinuski, kun olet kaatanut veden pois on valmista. 
  • Anna kinuskin hetken jäähtyä ja levitä kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)