Helppo suklaakakkupohja


Suklaakakkupohja. Resepti on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Suklaata ei puutu. Suklaakakkuresepti missä kerma sulattaa suklaan juoksevaksi. Rouhitaan vielä hippuja sekaan.

Vehnäjauhoja 2 dl
Leivinjauhetta 1 tl
Voita 150 g
Kananmuna 3 kpl
Sokeria 2.5 dl
Tummaa suklaata 150 g
Kerma 0.5 dl
  • Sekoita kuivat aineet keskenään. 
  • Vatkaa munat ja voi vaahdoksi. 
  • Lisää kananmunat ja sekoita.  
  • Lisää jauhot. 
  • Sulata suklaata 100 g kerman kanssa. 
  • Kaada sulanut suklaa taikinan joukkoon. 
  • Pilko vielä sekaan n. 50 grammaa suklaahippuja. 
  • Sekoita. 
  • Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se. 
  • Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa, noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)