Suklaakakkupohja. Resepti on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Suklaata ei puutu. Suklaakakkuresepti missä kerma sulattaa suklaan juoksevaksi. Rouhitaan vielä hippuja sekaan.
Vehnäjauhoja 2 dl
Leivinjauhetta 1 tl
Voita 150 g
Kananmuna 3 kpl
Sokeria 2.5 dl
Tummaa suklaata 150 g
Kerma 0.5 dl
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Vatkaa munat ja voi vaahdoksi.
- Lisää kananmunat ja sekoita.
- Lisää jauhot.
- Sulata suklaata 100 g kerman kanssa.
- Kaada sulanut suklaa taikinan joukkoon.
- Pilko vielä sekaan n. 50 grammaa suklaahippuja.
- Sekoita.
- Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se.
- Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa, noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)