Munakas rullalle ja savuporoa sisään täytteeksi. Munakasrulla sopii parempaankin pöytään suolaiseksi palaksi. On muuten nyt rullatussa omeletissa makua.
Pohja:
Kananmunia 5 kpl
Maitoa n. 5 dl
Vehnäjauhoja 1.5 dl
Suolaa 1.5 tl
Oliiviöljyä 1 rkl
Täyte:
Jauhelihaa 400 g
Sipuli 1
Valkosipulia 2 kynttä
Pekonia 70 g
Paprika 1 kpl
Savuporo-sulatejuusto 100 g
Mozzarella juustoraastetta
Persiljaa
- Riko kulhoon kananmunat.
- Lisää maito sekaan ja sekoita.
- Lisää jauhot jatkuvasti sekoittaen.
- Lisää suola, oliiviöljy.
- Kaada munaseos leivinpaperin päälle, korkeareunaiseen uunipeltiin.
- Paista 200 asteessa, uunin keskitasolla noin 0.5 tuntia.
- Kokeile kypsyys haarukalla. Valmista täyte.
- Pilko sipulit aivan pieneksi. Pilko myös paprika. Pekonia myös pilkottuna.
- Kuullota sipulit nopeasti.
- Lisää jauheliha ja pekonit. Paista kypsäksi.
- Lisää sekaan paprika.
- Lisää savuporo-sulatejuusto sekaan.
- Lämmitä ja lisää kermaa varoen, niin että jauhelihaseos pysyy hieman "jäykkänä".
- Maistele ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Aseta toinen leivinpaperi pohjan päälle ja kumoa varovasti työtasolle.
- Levitä täyte varovasti pinnalle, tasaisesti. Kääri varovasti leivinpaperin avulla rullalle. Yritä jättää saumakohta alapuolelle.
- Lisää runsaasti juustoraastetta pinnalle ja laita uuniin vielä noin 10 minuutin ajaksi.
- Munakasrulla on valmista kun juusto on sulanut ja saanut upean värin pintaan.
- Leikkaa annospaloiksi ja koristele tuoreella persiljalla.
- Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)