Munakasrulla savuporolla


Munakas rullalle ja savuporoa sisään täytteeksi. Munakasrulla sopii parempaankin pöytään suolaiseksi palaksi. On muuten nyt rullatussa omeletissa makua.

Pohja:

Kananmunia 5 kpl
Maitoa n. 5 dl
Vehnäjauhoja 1.5 dl
Suolaa 1.5 tl
Oliiviöljyä 1 rkl

Täyte:

Jauhelihaa 400 g
Sipuli 1
Valkosipulia 2 kynttä
Pekonia 70 g
Paprika 1 kpl
Savuporo-sulatejuusto 100 g
Mozzarella juustoraastetta
Persiljaa
  • Riko kulhoon kananmunat. 
  • Lisää maito sekaan ja sekoita. 
  • Lisää jauhot jatkuvasti sekoittaen. 
  • Lisää suola, oliiviöljy. 
  • Kaada munaseos leivinpaperin päälle, korkeareunaiseen uunipeltiin. 
  • Paista 200 asteessa, uunin keskitasolla noin 0.5 tuntia. 
  • Kokeile kypsyys haarukalla. Valmista täyte.
  • Pilko sipulit aivan pieneksi. Pilko myös paprika. Pekonia myös pilkottuna. 
  • Kuullota sipulit nopeasti. 
  • Lisää jauheliha ja pekonit. Paista kypsäksi. 
  • Lisää sekaan paprika. 
  • Lisää savuporo-sulatejuusto sekaan. 
  • Lämmitä ja lisää kermaa varoen, niin että jauhelihaseos pysyy hieman "jäykkänä". 
  • Maistele ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Aseta toinen leivinpaperi pohjan päälle ja kumoa varovasti työtasolle. 
  • Levitä täyte varovasti pinnalle, tasaisesti. Kääri varovasti leivinpaperin avulla rullalle. Yritä jättää saumakohta alapuolelle. 
  • Lisää runsaasti juustoraastetta pinnalle ja laita uuniin vielä noin 10 minuutin ajaksi. 
  • Munakasrulla on valmista kun juusto on sulanut ja saanut upean värin pintaan. 
  • Leikkaa annospaloiksi ja koristele tuoreella persiljalla. 
  • Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)