Pyy valkoviinissä


Riistalintua, peltopyyn rintaa haudutetaan valkoviini-kermakastikkeessa. Valmista joku risotto kaveriksi.

Pyyn rintafileitä
Merisuolaa
Pippuria
Voita
Pekonia 140 g
Valkoviiniä 1 dl
Kermaa 2 dl
Salvian lehtiä
  • Nuiji pyyn liha varovasti pihveiksi. 
  • Hiero karkeata merisuolaa ja pippuria pintaan. 
  • Paista nopeasti pannulla, voin kanssa pintaan väri. 
  • Siirrä lihat uunivuokaan. 
  • Valmista kastike. 
  • Lisää paloiteltu pekoni pannulle ja paista. 
  • Valkoviiniä ja kermaa sekaan ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  • Voit laittaa salvian lehtiä joukkoon. 
  • Kaada kastike linnun lihan päälle uunivuokaan. 
  • Paista 175 asteessa 45-60 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)