Riistalintua, peltopyyn rintaa haudutetaan valkoviini-kermakastikkeessa. Valmista joku risotto kaveriksi.
Pyyn rintafileitä
Merisuolaa
Pippuria
Voita
Pekonia 140 g
Valkoviiniä 1 dl
Kermaa 2 dl
Salvian lehtiä
- Nuiji pyyn liha varovasti pihveiksi.
- Hiero karkeata merisuolaa ja pippuria pintaan.
- Paista nopeasti pannulla, voin kanssa pintaan väri.
- Siirrä lihat uunivuokaan.
- Valmista kastike.
- Lisää paloiteltu pekoni pannulle ja paista.
- Valkoviiniä ja kermaa sekaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Voit laittaa salvian lehtiä joukkoon.
- Kaada kastike linnun lihan päälle uunivuokaan.
- Paista 175 asteessa 45-60 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)