Pasta Alfredo


Pasta Alfredo onkin erilainen pasta. Tämä on melkein kasvisruokaa, mutta hyvää sellaista. Hienoja idoita erilaisiin kasvisruokiin löydät Moilasen Marin Jotain maukasta-blogista sekä hänen Sitä parempi soppa-keittokirjasta.

Porkkanoita muutama per ruokailija
Perunoita muutama
Kesäkurpitsa
Kermaa 4 dl
Parmesania raasteena 200 g
Voita 100 g
Muskottipähkinää jauhettuna 1 tl
Suolaa
Mustapippuria
Sakasanpähkinöitä 1 dl
Parmesania pinnalle
  • Kuori porkkanat ja siivuta erittäin ohuita liuskoja mandoliinilla tai kuorimaveitsellä. Tee samoin perunoille ja kesäkurpitsalle. Ei välttämättä kannata kuoria koska kuulemma ainakin perunoissa se ravinto on. Pesu riittää.
  • Survo saksanpähkinät terävällä veitsellä aivan pieniksi muruiksi tai aja blenderissä. 
  • Valmista kastike.
  • Kuumenna syvässä kasarissa kerma, lisää voi ja parmesanraaste. 
  • Lisää vielä mausteet. 
  • Sekoittele ja keitä hieman kasaan.
  • Valmista kasvikset pastan tyyliin. Isoon kattilaan runsaasti vettä, suolaa ja oliiviöljyä. 
  • Kunnes kiehuu lisää siivut sekaan ja keitä tasan 5 minuuttia, jopa hieman alle. 
  • Valuta siivilän läpi ja sekoita kastikkeen joukkoon. S
  • iirrä siitä lautaselle. 
  • Raasta parmesania pinnalle ja ripottele saksanpähkinän murusia päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)