Pasta Alfredo onkin erilainen pasta. Tämä on melkein kasvisruokaa, mutta hyvää sellaista. Hienoja idoita erilaisiin kasvisruokiin löydät Moilasen Marin Jotain maukasta-blogista sekä hänen Sitä parempi soppa-keittokirjasta.
Porkkanoita muutama per ruokailija
Perunoita muutama
Kesäkurpitsa
Kermaa 4 dl
Parmesania raasteena 200 g
Voita 100 g
Muskottipähkinää jauhettuna 1 tl
Suolaa
Mustapippuria
Sakasanpähkinöitä 1 dl
Parmesania pinnalle
- Kuori porkkanat ja siivuta erittäin ohuita liuskoja mandoliinilla tai kuorimaveitsellä. Tee samoin perunoille ja kesäkurpitsalle. Ei välttämättä kannata kuoria koska kuulemma ainakin perunoissa se ravinto on. Pesu riittää.
- Survo saksanpähkinät terävällä veitsellä aivan pieniksi muruiksi tai aja blenderissä.
- Valmista kastike.
- Kuumenna syvässä kasarissa kerma, lisää voi ja parmesanraaste.
- Lisää vielä mausteet.
- Sekoittele ja keitä hieman kasaan.
- Valmista kasvikset pastan tyyliin. Isoon kattilaan runsaasti vettä, suolaa ja oliiviöljyä.
- Kunnes kiehuu lisää siivut sekaan ja keitä tasan 5 minuuttia, jopa hieman alle.
- Valuta siivilän läpi ja sekoita kastikkeen joukkoon. S
- iirrä siitä lautaselle.
- Raasta parmesania pinnalle ja ripottele saksanpähkinän murusia päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)