Torino täysjyväohraa
Suolaa
Voita
Salamia n. 100 g
Kevätsipulia 4 kpl
Kurkkua puolikas
Tomaattia
Aurinkokuivattua tomaattia 5 kpl
Persiljaa 3 rkl
Limeä 1 kpl
- Keitä täysjyväohra pakkauksen ohjeen mukaan n. 4 dl. Lisää hieman suolaa ja nokare voita.
- Siivuta ja käristä salamimakkarat pannulla hieman "koppuraksi".
- Pilko sipulit renkaiksi.
- Poista kurkusta siemenet ja pilko lohkoiksi.
- Pilko myös tomaatit.
- Silppua persilja joukkoon.
- Sekoita kaikki ohraryynien joukkoon kunnolla, nostellen.
- Purista yhden limen mehu sekaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)