Bruschetta


Ooh bruschetta! Helppo alkupala, maku vaan ei ole helppo, ainoastaan todella hieno. Makua saat basilikasta, tuoreesta leivästä ja kas, kas valkosipulista. Tomaatti on vain hyvä tässä.

Maalaisleipää
Tomaattia
Basilikaa
Valkosipulia 4 kynttä
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
  • Leikkaa leivistä noin 2 cm paksuisia siivuja. 
  • Paahda leivät uunissa, 200 asteessa pinta kovaksi ja kullanruskeaksi. 
  • Lohko tomaatit erittäin pieneksi. 
  • Silppua basilikaa joukkoon runsaasti. 
  • Lisää suolaa ja pippuria sekaan. 
  • Hiero uunista tulleiden leipien pintaan valkosipulia. 
  • Lisää tomaatti-basilikasilppua päälle ja varovasti oliiviöljyä. 
VINKKI! Kokeile kuohuviinin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)