Ooh bruschetta! Helppo alkupala, maku vaan ei ole helppo, ainoastaan todella hieno. Makua saat basilikasta, tuoreesta leivästä ja kas, kas valkosipulista. Tomaatti on vain hyvä tässä.
Maalaisleipää
Tomaattia
Basilikaa
Valkosipulia 4 kynttä
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
- Leikkaa leivistä noin 2 cm paksuisia siivuja.
- Paahda leivät uunissa, 200 asteessa pinta kovaksi ja kullanruskeaksi.
- Lohko tomaatit erittäin pieneksi.
- Silppua basilikaa joukkoon runsaasti.
- Lisää suolaa ja pippuria sekaan.
- Hiero uunista tulleiden leipien pintaan valkosipulia.
- Lisää tomaatti-basilikasilppua päälle ja varovasti oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)