Broilerin rintafilettä
Musta-Pekka pippurijuustoa 1 pkt
Kermaa 4 dl
Rouhepippuria
Kanaliemikuutio 1 kpl
Chilijauhetta ripaus
Voita
Bratwurst makkaraa 4 kpl
Valkosipulinkynsiä 4 - 5 kpl
Suolaa ripaus
Loraus lihafondia tai soijaa väriksi
- Leikkaa rintafile pieniksi tai keskisuuriksi paloiksi.
- Paista pannulla väriä pintaan.
- Pilko bratwurst ja paista.
- Siirrä uuninkestävään pataan ja laita uuniin 150 astetta.
- Lisää kerma, valkosipuli, pippurijuusto ja loput raaka-aineet.
- Kiehauta ja samalla sekoita kaikki raaka-aineet liedellä ja siirrä uunin.
- Anna hautua noin 1.5 tuntia.
- Sekoita noin 0.5 tunnin välein, ettei pääse kuivumaan lihat.
- Maistele ja mausta tarvittaessa.
- Sopii mainiosti aivan kokoperunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)