Bechamel-kastike, Béchamel-kastike

Béchamel-kastike on suomeksi yksinkertaisesti valkokastike, missä saatta olla mukana juusto. Tässä bechamel-reseptissä on onnistumisen mahdollisuus.

Voita 1 reilu rkl
Vehnäjauhoja n. 4 rkl
Valkopippuria 0.5 tl
Suolaa ripaus
Maitoa 1 l punaisena
Muskottia ripaus
Mozzarella raasteena n. 200 g
  • Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Anna kiehahtaa mutta älä ruskista. 
  • Kaada maito kattilaan koko ajan hyvin sekoittaen. 
  • Keitä 5–10 minuuttia miedolla lämmöllä poreillen ja laita mausteet ja juusto sekaan. 
  • Anna juuston sulaa ja maistele. 
  • Mausta valmis béchamel-kastike tarvittaessa suolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)